Hulladékgazdálkodási termékek, rendszerek, technológiák

HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI RENDSZEREK

SZAKÉRTŐ

TANÁCSADÁS

Örömmel kínálunk részletes tanácsot és célunk, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeire szabott legjobb megoldást.

Számunkra kiemelten fontos az ügyfeleink elégedettsége és a munkánkba vetett nagy bizalom. A lehető legjobb feltételekkel mindig az optimális terméket vagy rendszert, legmagasabb minőséget garantáljuk. A szakértő csapatunkkal gördülékenyen, rugalmas folyamatokon keresztül, megbízható beszállító partnerekkel magas szintű hozzáadott értékek mentén alakítjuk ki a hulladékgazdálkodási rendszerét.
GÉPEK
RAKTÁRKÉSZLETRŐL

Magyarországon szinte egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk az általunk forgalmazott építőipari és mezőgazdasági gépek tekintetében.

PROFESSZIONÁLIS
SZERVIZ

Munkatársaink folyamatosan gyári képzéseken tartják naprakészen tudásukat, így szakértelemmel, hatékonyabban végezik a garanciális, és a garancián túli javításokat.

LEGNAGYOBB
VILÁGMÁRKÁK

Építőipari és mezőgazdasági gépeink között a legnagyobb világmárkák is megtalálhatóak, mint a Bobcat és a Develon rakodógépei, a Weycor gumikeres homlokrakodói, Dynapac hengerei és útépítő gépei, az Agrifac önjáró szántóföldi permetezői, a Storti önjáró és vontatott takarmánykeverő-kiosztó kocsijai, a Tifone szőlő-gyümölcs permetezői, az Annovi szervestrágyaszórói és bálabontói és a Willibald aprítógépei.

GYÁRI
ALKATRÉSZEK

Hatalmas gyári raktárkészletünkről akár azonnali ki tudjuk szolgálni partnereinket, hogy a gépei mielőbb megbízhatóan üzemeljenek.

SZAKÉRTŐ
TÁMOGATÁS

Több évtizedes tapasztalat mezőgazdasági, építőipari és ipari gépek értékesítése, finanszírozása, szervize és alkatrész-ellátása terén.

CÉGRE SZABOTT
MEGOLDÁSOK

Agrár- és építőipari gépek széles választékát kínáljuk finanszírozási megoldásokkal, bérbeadással, vagy akár pályázati lehetőségekkel partnereink számára.

Nagy világmárkák,
agrár-, építőipari és
hulladékgazdálkodási
gépek széles választéka